«Πτυελοδοχείο» για πολιτικά κατακάθια ο Αυτιάς. Ξεφτιλίστηκε τελείως!!!


Τελευταίο κρούσμα δημοσιογραφικής «υποδοχής», η εμφάνιση στην εκπομπή του, του «σουρωμένου»-όπως τον ανέφεραν από χθες το μεσημέρι συγκεκριμένα σαιτ- βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα, κάποιου Κωνσταντινέα, που ήταν ή είναι φούρναρης και ήταν ή είναι και διαιτητής. Αυτού που του τίναξαν τον φούρνο στον αέρα, τα λαμόγια της παράγκας του ποδοσφαίρου (όπως απεφάνθη η ανεπηρέαστος Θέμιδα), αυτού που τον ηρωποίησαν και μετά βγήκε και το’ παιζε θύμα και παλληκάρι, με αποτέλεσμα πασόκια στην τοπική κοινωνία, να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα όπως λένε, δεν θα πάρει ούτε τη δική του ψήφο.

Την εκπομπή δεν την παρακολουθήσαμε, γιατί Αυτιά δεν αντέχουμε να δούμε παραπάνω από 10″. Για τόσο είναι η εκπομπή του, για ανθρώπους εχέφρονες και σπιντάτους στο μυαλό. Από αυτά που είδαμε στο βίντεο, ο βουλευτής -κατσαπλιάς, μόνον που δεν γαμοσταύρισε την Δήμαρχο Μάνδρας, που παλεύει η γυναίκα να μαζέψει τα κομμάτια του Δήμου της, έχοντας κι αυτή κάποιες αλλά τελικά τις λιγότερες ευθύνες γι αυτό που έγινε.
Ένας δημοσιογράφος, υποδέχεται έναν βουλευτή που τον βλέπει ότι πρωί-πρωί ζέχνει και είναι μέσα στην καλή χαρά. Και αντί να τον πετάξει έξω από το στούντιο με τις κλωτσιές για την πολιτικά ανήθικη συμπεριφορά του, κάθεται και συναγελάζεται μαζί του.
Από κάτι τέτοιους κατάντησε η Ελλάδα, όπως κατάντησε. Μία να ευχολογάνε τα μνημόνια, την άλλη να κλαίγονται και την επόμενη να έχουν κάνει τις εκπομπές τους, στάβλους για μπεκρούλιακες και πολιτικά κατακάθια. Τίποτε άλλο. Απορούμε ποιοι σε βλέπουνε. Πραγματικά απορούμε…
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου