Header Ads

Η Ferrari παρουσίασε το μονοθέσιο που ελπίζει να την φέρει ξανά σε επιτυχίες


Σε μια άκρως φαντασμαγορική εκδήλωση στο θέατρο της Reggio Emilia, η Ferrari παρουσίασε το μονοθέσιο που ελπίζει να την φέρει ξανά σε επιτυχίες και στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου μετά από καιρό!
Η ιταλική ομάδα πήρε την πρωτοποριακή απόφαση να παρουσιάσει το μονοθέσιό της σε ένα πολύ όμορφο χώρο θεάτρου. Εκεί είδαμε για πρώτη φορά την SF1000, η οποία μοιάζει πολύ και ταυτόχρονα ελάχιστα με το περσινό μονοθέσιο της Scuderia. Το χρώμα για την φετινή σεζόν είναι ξανά ματ, με πιο σκουρόχρωμη ωστόσο απόχρωση. Οι μαύρες λεπτομέρειες παραμένουν σε σχέση με πέρυσι. Νέο στοιχείο οι γραμμές στα χρώματα της ιταλικής σημαίας, που περιβάλλονται από λευκές γραμμές και δίνουν μια εναλλακτική μορφή στο φετινό μονοθέσιο!














Οι Ιταλοί ελπίζουν για κάτι καλό τη φετινή χρονιά, διατηρώντας το ίδιο οδηγικό δίδυμο και τον Binotto στη θέση του “οδηγού”! Όπως δήλωσαν όλοι οι συντελεστές το μονοθέσιο είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς στο Maranello, κάτι που ελπίζουν να φανεί και στην πίστα… H Ferrari ήταν η πρώτη ομάδα που παρουσίασε ολοκληρωμένο το μονοθέσιο της, με τις Haas και Mercedes να έχουν τις προηγούμενες ημέρες παρουσιάσει τα χρώματά τους και τα σχέδια που θα κοσμούν τα μονοθέσιά τους για το 2020!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.